Aquest estiu, fes voluntariat al casal de la Fundació Comtal!

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Aquest estiu, fes voluntariat al casal de la Fundació Comtal!

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’entitat fa una crida per aconseguir persones voluntàries que donin suport en les activitats per a infants i joves durant els mesos de juliol o agost.

La Fundació Comtal organitza al seu Centre Tria un casal d’estiu adreçat a infants i joves d’entre 3 i 16 anys del barri de Santa Caterina, Sant Pere i la Ribera, al Casc Antic de Barcelona.

Les persones interessades en participar-hi poden triar entre implicar-se en activitats de suport a l’equip d’educadors/es o ajudar en el servei de menjador. Es pot escollir entre dos torns: el primer casal és del 27 de juny al 15 de juliol i el segon de l’1 al 12 d’agost.

Les voluntàries i voluntaris han de ser majors de 16 anys i hauran de participar en una formació sobre ‘Context de barri i perfil d’infants, adolescents i joves’ i en una altra sobre metodologia del casal d’estiu. La jornada formativa està prevista el dimarts 21 de juny.
No és necessari que disposin del carnet de monitor/a de lleure.

Si voleu més informació, contacteu amb Mireia Ferré a través del correu voluntariat@comtal.org o al 93 2954636.

Comentaris

Hola. sóc la Andrea i he vist que necessiteu a gent per ajudar, jo podría anar-hi al segon casal, tant ajudant als educadors com al servei de menjador, tinc 16 anys,no se molt be el que haig de fer, graciès.

Bona tarda Andrea,

Et donaran tota la informació que necessites contactant amb Mireia Ferré a través del correuvoluntariat@comtal.org o al 93 2954636.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Holaa, m'agradaria molt col·laborar a ser possible en el primer torn. Em podrieu informar i passar les fulles d'inscripció i tot això?

Tinc 15 anys.

Petoneeets

Bona tarda Míriam,

Tota la informació per a fer les inscripcions te les donaran contactant amb Mireia Ferré a través del correuvoluntariat@comtal.org o al 93 2954636.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou