Aquest estiu, omple'ls la motxilla de records!

Autor/a: 
Fundació Salut Alta
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Aquest estiu, omple'ls la motxilla de records!

Autor/a: 
Fundació Salut Alta

Resum: 

La Fundació Salut Alta de Badalona inicia per segon any una campanya de micromecenatge per finançar part de les colònies d'estiu que ofereix a infants en risc d'exclusió social al barri de La Salut de Badalona.

La Fundació Salut Alta de Badalona acaba de posar en marxa, tal com ja van fer l'any passat, la campanya #Motxilla2014 per garantir que els infants dels barris de La Salut i Llefià de Badalona puguin anar de colònies aquestes vacances. Després de l'èxit de la #Motxilla2013, l'entitat s'ha proposat recaptar 5.000 euros a través de la pàgina web elmeugradesorra.org, i demana la col·laboració solidària de totes aquelles persones que puguin i hi vulguin contribuir. L'objectiu és que els infants tinguin l'oportunitat de viure una experiència tan important com les colònies d'estiu i poder endur-se'n una motxilla plena de records.

Tots els nens i nenes tenen el dret de gaudir d'un lleure de qualitat, i per als infants que viuen en entorns de risc d'exclusió social aquest dret encara és més essencial. Tot i això, sol passar que són justament aquests infants els que es queden sense activitats d'estiu, ja que no disposen dels recursos per pagar-ne la matrícula. Per aquest motiu la Fundació Salut Alta ha engegat la campanya #Motxilla2014, on cadascú pot trobar diferents opcions i modalitats de col·laboració segons el que li convingui. S'hi poden fer aportacions a través de la web elmeugradesorra.

La Salut Alta és una fundació privada nascuda l’any 2004 amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament de la població del barri de la Salut Alta de Badalona a través de l’educació, amb especial atenció als infants i a les famílies. A través de diferents projectes treballa amb infants, adolescents, dones i famílies dels barris de La Salut i Llefià, derivats, en molts casos, pels serveis socials, les escoles i Càritas. Al centre desenvolupen diverses activitats socioeducatives de reforç escolar, lleure, esport, educació per a la salut, etc. i es fa un seguiment individual de cada infant, en coordinació amb les famílies i amb els altres agents socials i educatius del barri. D'aquesta manera es poden identificar i prevenir situacions de risc d'exclusió social. La Fundació és membre de la FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència).

Afegeix un comentari nou