Aquesta nit et porto al llit

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

Aquesta nit et porto al llit

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

Es busquen voluntaris i voluntàries disposats a refer vincles i a dur a terme una tasca en favor de les persones que cada dia viuen i dormen als carrers de Barcelona. La iniciativa l'ha posat en marxa un grup de persones compromeses amb la inclusió social i, a més de l'eslògan Aquesta nit et porto al llit, porta per títol Espai de Vincles.

Sota el nom d'Espai de Vincles i amb l'eslògan Aquesta nit et porto al llit un grup de persones compromeses i actives en la lluita de la inclusió han posat en marxa una iniciativa en favor de les persones que cada dia dormen als carrers de Barcelona, que s'ha materialitzat gràcies a la vehiculació de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül.

Busquen voluntaris i voluntàries que puguin destinar un mínim de 3 hores al mes (de 21:45 a 00:45h) per refer vincles amb la gent que viu i dorm al carrer. Són persones que han anat perdent els vincles amb la societat, persones que se senten rebutjades fins al punt que ja no demanen ni utilitzen l'ajuda que se'ls ofereix.

Espai de vincles vol oferir a aquestes persones un espai acollidor, segur i digne per passar una estona i dormir.

Si vols més informació i oferir-te com a voluntari o voluntària envia un correu electrònic a: cata.veres@gmail.com

Aviat es farà una reunió informativa i així tots els interessats podran decidir si finalment s'impliquen amb el projecte o no.

Comentaris

Bona tarda! Em dic Natàlia Muñoz i sóc periodista d’una nova revista que es diu “Mil Veus” (d’estils de vida, voluntariat, ecologia i cultura), que si tot va bé veurà la llum el proper mes de juny. Pel primer número, per una secció que es diu “Llaura en lloc de lleure”, sobre voluntariat, voldríem fer-nos ressò de la campanya “Aquesta nit et porto al llit” que heu posat en marxa. Ens agradaria tenir tota la informació sobre la campanya, ja que ens sembla molt interessant. Podria passar-vos unes preguntes via e-mail o contactar a través d’algun telèfon perquè m’expliqueu, més en profunditat, de que va la campanya i quina associació hi ha darrera? Espero resposta! Moltes gràcies, Salutacions, Natàlia

Hola Natàlia, em donaries el teu correu per que ens puguem posar en contacte? Moltes gràcies, Laura.

Bon dia Natàlia, des de xarxanet.org hem fet difusió d'aquesta campanya, però pel que tu necessites t'aconsellem que enviïs aquest mateix comentari que has publicat aquí a l'adreça de correu electrònic que s'especifica a la notícia: cata.veres@gmail.com Així estaràs en contacte directe amb la mateixa gent que l'organitza i et podran informar. Molta sort amb aquesta nova revista! Marta Fontanals

Afegeix un comentari nou