Àmbit de la notícia
Social

Aquestes festes aposta per 'Un Nadal Diferent, un #NadalSocial'!

Entitat redactora
Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a
Luci Vega
  • Regala un Nadal diferent, un #NadalSocial. Font: AEESD
  • Lot de Nadal de l'Associació Alba. font: AEESD

L’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat engega una campanya per promoure la compra responsable i  la tasca d’entitats que treballen per la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb el lema ‘Compra, difon i regala un Nadal diferent, un #NadalSocial’, l’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat (AEESD) ha posat en marxa una iniciativa per fomentar el consum socialment responsable i visibilitzar el treball d’organitzacions no lucratives que contribueixen a la inclusió laboral i social de persones amb dificultats especials.

Amb aquest objectiu, s’han publicat per primer any tres catàlegs amb productes realitzat per centre especials de treball i centres ocupacionals que formen part de l’AEESD i que pretenen ser una mostra dels diversos serveis que s'ofereixen des d’aquest sector.

Accessoris per a la llar

Tasses de ceràmica pintades a mà al Taller Estimia, carrets motoritzats per fer la compra de l’Associació Esclat, calendaris de Nexe Fundació o postals de Nadal de Fupar i de l’Escola Rel són alguns dels objectes que trobareu en aquest catàleg.


Lots i Productes alimentaris

Galetes artesanes  de l’obrador El Rosal de Tàrrega, lots de Nadal de l’Associació Alba, vins de Fundació Ampans, cava solidari de la Fundació Ave Maria o cerveses siraku  de Cointegra són alguns dels productes que podeu triar.


Bijuteria i complements

En aquest  catàleg s'ofereixen propostes com la línia Endorphins de bijuteria amb valor social, elaborada per la Fundació Tallers, o penjolls i arracades de l’Associació Sant Tomàs.

L’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat la formen un total de 231 entitats no lucratives de l’àmbit de la discapacitat intel·lectual que donen feina a 15.000 persones, 7.000  de les quals son treballadors i treballadores amb discapacitat. Unes xifres que, en paraules de l’AEESD, demostren que aquest sector és “font d’ocupació”. 

 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari