Ara que tinc vint anys

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ara que tinc vint anys

Resum: 

La Fundació Ared celebra el seu vintè aniversari amb una campanya de sensibilització per recaptar fons.

La Fundació Ared pot cantar orgullosa, "Ara que tinc vint anys" com el poeta i cantant Joan Manuel Serrat, perquè enguany celebra el vintè aniversari de la seva fundació. I per continuar sempre endavant, han posat en marxa una Campanya de Sensibilització per recaptar fons i persones col·laboradores.

Ared és una Fundació Privada benèfica de tipus assistencial que va néixer l'any 1994 al Centre Penitenciari de dones Wad Ras (Barcelona) gràcies a la tenacitat i il·lusió de cinc dones recluses, una voluntària i una monitora de confecció, María Teresa Rodríguez, avui Presidenta d'Ared. Juntes van crear un taller de confecció per aconseguir una alternativa professional que les permetés una reinserció digna a la societat.

Actualment, a més de formació en confecció, també formen ajudants de cuina, de forner, cuidadors/es de persones dependents. I, a través de la seva empresa d’inserció Salta ofereix una oportunitat laboral a les persones que s'han format en els cursos de l'entitat.

  • Salta Confecció ofereix productes de qualitat, creats segons les necessitats de cada client. Som especialistes en: roba de la llar, uniformitats, equipament escolar i d'esplais, equipament hospitalari, marxandatge publicitari i complements.
  • Salta Càtering presenta una selecció de productes creatius i casolans que s'han elaborat a les seves instal·lacions de Barcelona. Sempre a punt de servir, des de primera hora del matí, per a reunions de treball, inauguracions, celebracions personals, etc.
  • Salta obrador, des de seu forn, brinda pastisseria artesanal, dolços a mida, pastissos i galetes decorades, neules i productes nadalencs, pensats per a col·lectivitats, empreses i celebracions personals.

La Fundació Ared, treballa per la inserció social y laboral de persones en risc d’exclusió social, principalment dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials. El passat 2013 va aconseguir un 42% de reinserció social i laboral i ens els 20 anys d’història ha pogut atendre a més de 6.000 persones i inserir-ne més de 2.000.

Afegeix un comentari nou