Arrenca la Marató de TV3 dedicada a la Covid-19

Fundació Pere Tarrés - Transversal
La Marató 2020 estarà destinada a la lluita contra la Covid-19. Font: La Marató
La Marató 2020 estarà destinada a la lluita contra la Covid-19. Font: La Marató

Arrenca la Marató de TV3 dedicada a la Covid-19

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Sota el lema ‘Aquesta Marató toca a tothom’, l’edició de 2020 es posa en marxa amb la campanya de divulgació i sensibilització i l’obertura del marcador per començar a rebre donatius.

La 29è edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que tindrà lloc el 20 de desembre i estarà destinada a la lluita contra la Covid-19, es posa en marxa amb l’obertura del marcador per poder rebre donatius i la campanya de divulgació i sensibilització, que habitualment engega a l’octubre.

Sota l’eslògan ‘Aquesta Marató toca a tothom’, la Marató 2020 pretén recaptar fons per conèixer més sobre aquest coronavirus i avançar en la recerca per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

Es tracta d’una edició excepcional, ja que la situació viscuda pel brot de la Covid-19 arreu del món va portar el Patronat de la Fundació La Marató de TV3 a canviar el tema previst per a La Marató d'enguany per dedicar-lo a la Covid-19 i traslladar l'edició de la salut mental a l'any 2021, coincidint amb el 30è aniversari de La Marató.

Es presenta eslògan, imatge gràfica i espot

Aquesta edició de la Marató serà especial i una de les primeres novetats és la posada en marxa de la campanya de sensibilització i divulgació, amb la presentació de la primera imatge gràfica, l’eslògan i l’espot.

TV3 i Catalunya Ràdio han dedicat, en els darrers mesos, bona part de la seva graella a la informació sobre la Covid-19. A partir d’ara, i fins al dia 20 de desembre, quan tindrà lloc la jornada solidària, aquesta tasca es continuarà fent amb la mirada posada en La Marató com a eix vertebrador de tot aquest esforç.

Obertura dels marcadors i nou producte solidari

Des d’avui 16 de juny, la Marató posa en marxa el seu marcador per rebre donatius i anima a aquells que ho vulguin a participar-hi. Les donacions es poden fer a través dels canals habituals.

D’altra banda, com a novetat d’enguany, la Marató edita per primera vegada una samarreta solidària amb el missatge #TocaATothom. 'Bye, COVID' és el títol de la imatge que il·lustra la samarreta, que mostra una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó, tal com és vist pels professionals de la investigació a través del microscopi.

Aquelles persones que ho vulguin, poden comprar la samarreta a la botiga en línia de TV3 i Catalunya Ràdio i ajudar així a fer créixer el marcador.

Afegeix un comentari nou