Arriba de nou la 17a Mostra d’Associacions de la Mercè

Autor/a: 
FCVS- Comunicació
 Font:
Font:

Arriba de nou la 17a Mostra d’Associacions de la Mercè

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

Resum: 

Entre els pròxims 22 i 24 de setembre, durant la Festa Major de la Mercè de Barcelona, es celebrarà a Plaça Catalunya la 17a Mostra d’Associacions de la Mercè. Com ja és habitual cada any, la Plaça Catalunya tornarà a acollir la 17a Mostra d’Associacions de la Mercè on participaran prop de 200 entitats.

En els estands informatius de les diferents entitats que hi haurà en els estands és podrà veure el treball que moltes vegades és desconegut per a molts ciutadans. La Mostra de la Mercè col·labora en donar a conèixer la gran tasca de les federacions i coordinadores organitzant l’espai on tothom podrà assabentar-se de les activitats que realitzen les diferents associacions durant tot l’any.

A més a més, la Mostra de la Mercè disposa d’un espai on s’apleguen les entitats interessades per fer una venda directa dels seus productes associatius per a poder col·laborar en el seu finançaments. Els ciutadans no només podran informar-se dels seus projectes i activitats de les associacions, sinó també tindran la oportunitat de conèixer una exposició de productes en especial treballs d’artesania i de promoció. També si voleu prendre un cafè, podreu visitar la cafeteria de Comerç just, que és un sistema comercial impulsat per xarxes d’ONG’s.

+ info a la web de www.bcn.cat

Afegeix un comentari nou