Arriba la tercera edició del Bcn Ethical Fashion Fest

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arriba la tercera edició del Bcn Ethical Fashion Fest

FCVS

Resum: 

L'objectiu és sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús.

El dijous 3 de novembre, a les 11 del matí, s'inaugurarà la primera jornada del Bcn Ethical Fashion Fest (BEFF), el festival de moda sostenible de Barcelona, a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. L'esdeveniment organitzat per MSBCN, l'associació Moda Sostenible Barcelona, reunirà a més de 40 marques de moda ètica que oferiran alternatives de tots els estils per fomentar una altra manera de fer moda: sostenible, respectuosa amb el medi ambient i amb compromís social.

BEFF (Bcn Ethical Fashion Fest) és el festival pioner a l’Estat espanyol i al sud d’Europa pel que fa a la moda sostenible. Aposta per una moda creativa i el canvi necessari de la indústria, sense oblidar l’estil. El festival de la moda sostenible apropa el disseny i propostes innovadores en àrees com l’ecologia, l’ètica laboral i el compromís social, matèries primeres saludables, l’experimentació i la reinterpretació dels oficis. Sempre baix criteris de sostenibilitat i qualitat. L’entrada és d’1€ cada dia, dijous i divendres, i 3€ dissabte per a la jornada de desfilades.

L'esdeveniment començarà dijous a les 11 h amb l'obertura de les pop-up stores, que romandran actives durant els tres dies del BEFF (dijous, divendres i dissabte), d'11:00 a 21:00 h. Simultàniament, al nou espai de participació anomenat Speakers’ Corner tindran lloc diferents demostracions i xerrades.

El divendres i el dissabte el festival continuarà amb noves activitats. A més de les pop-up stores, hi haurà passarel·les, projecció de fashion films, conferències, taules rodones, així com xerrades, demostracions i tallers relacionats amb la moda sostenible, entre d'altres.

Tant en les desfilades com en les botigues efímeres, es podran conèixer marques de moda locals, dissenyadors independents i botigues de moda sostenible. En les conferències intervindran professionals de primer nivell i es tractaran diversos aspectes que concerneixen la moda actual, com els problemes socials o de producció, i es donarà una visió del camí a seguir i de quin és el futur de la moda.

Pots consultar el programa en el següent enllaç.

El festival compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, així com amb el patrocini de Organic Cotton Colours i l’Institut Català de la Moda, i la col·laboració de nombroses organitzacions que recolzen la moda sostenible.

Afegeix un comentari nou