Barcelona acollirà la II Jornada de Salut Mental i Exclusió Social

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font: Sant Pere Claver
Font: Sant Pere Claver
 Font: Fundació Sant Pere Claver
La Fundació Sant Pere Claver és una de les entitats coorganitzadores de l'esdeveniment.

Barcelona acollirà la II Jornada de Salut Mental i Exclusió Social

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació Sant Pere Claver organitzen el 4 d’octubre aquest esdeveniment per posar en relleu la necessitat d’acompanyar i millorar l’atenció de les persones amb trastorn mental greu.

La jornada tindrà lloc el 4 d’octubre a la Sala de l’espai Francesca Bonnemaison de Barcelona i s’adreça a professionals i membres d’entitats que treballen en aquest àmbit.

La celebració d’aquest esdeveniment coincideix amb el setè aniversari de la I Jornada de salut mental i exclusió social que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació Sant Pere Claver van celebrar a Barcelona, i amb els 10 anys de la posada en marxa per part d'ambdues organitzacion del Programa de Salut Mental en les Persones sense Sostre-ESMES, problemàtica que centrarà bona part de la trobada.

De fet, segons les entitats organitzadores, a Catalunya hi ha 37.000 persones amb problemes d’habitatge o sense llar, i es calcula que el 40% d’aquestes pateixen malalties mentals o problemes d’addicció.

Al llarg del programa es desenvoluparan diverses conferències, taules rodones i intercanvi d’experiències. Francesca Asensio, psiquiatra i coordinadora de l’equip ESMES, Víctor Soto, psiquiatre d’ESMES, Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació i Carme Fortea, cap del departament de persones vulnerables de l’Ajuntament de Barcelona, són algunes de les persones que hi intervindran.

La inscripció té un preu de 10 euros, ja és oberta i pot realitzar-se enviant aquest formulari en línia.

Afegeix un comentari nou