Barcelona acull el VI Fòrum contra les violències de gènere

Barcelona acull el VI Fòrum contra les violències de gènere

Resum: 

El VI Fòrum contra les violències de gènere vol ser un espai de participació, reflexió i aprenentatge. Ha començat avui, 18 de novembre, i oferirà infinitat d'activitats durant demà, divendres, i dissabte. Es realitza en el marc del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que se celebra el 25 de novembre.

Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere impulsa aquest fòrum, que ofereix un espai per "trencar el silenci" a través de la participació activa de totes les persones assistents. L’objectiu és generar una reflexió crítica al voltant de diversos espais socialitzadors o expressions culturals, com poden ser el cinema, la premsa o la música que perpetuen les relacions desiguals i la discriminació vers les dones i, alhora, veure què es pot fer i quines eines tenim com a dones i homes per lluitar contra la violència de gènere.

S'adreça, sobretot, als i a les joves i adolescents, per tal de fer-los veure els avantatges d’una societat més solidària i igualitària entre els dos sexes. També estan convidats a participar-hi els pares, mares i familiars, oferint-los informació i mostrant la importància de la prevenció de la violència des de la perspectiva de gènere. El teixit associatiu i la ciutadania en general també tenen molt a dir, ja que el repte social d’acabar amb la violència és cosa de totes i tots.

Per a més informació podeu consultar el programa i per realitzar la inscripció us podeu posar en contacte amb 605 192 628 o inscripcions[arrova]violenciadegenere.org.

Afegeix un comentari nou