Barcelona Magic Line, la travessa solidària que promou Sant Joan de Déu

 Font:
Font:

Barcelona Magic Line, la travessa solidària que promou Sant Joan de Déu

Resum: 

El 2 de març se celebrarà la travessa solidària per recaptar fons per l'Obra Social de Sant Joan de Déu i recorrerà set turons de Barcelona.

El diumenge 2 de març tindrà lloc, amb el nom de Barcelona Magic Line, la travessa solidària que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu per recaptar fons per als seus programes socials. L’esdeveniment s’emmarca dins dels actes que s’organitzen aquest 2014 en tant que Barcelona és la Capital Europea del Voluntariat.

El recorregut de la Barcelona Magic Line (BML) passa pels principals turons de la ciutat de Barcelona: Parc de les Aigües, Turó de la Rovira, Turó del Carmel, Turó de la Creueta del Coll, Tibidabo, Sant Pere Màrtir, Montjuïc, Mont Tàber i la Plaça de la Catedral (arribada). La caminada finalitza a la Plaça de la Catedral amb una festa popular a partir de les 11 h.

El cost de la inscripció és de 30 euros per equip, que pot estar format per entre 3 i 25 persones. Els equips tenen dos reptes: esportiu (la caminada es pot fer en tres modalitats de 10, 20 o 30 km); i solidari (al fer la inscripció, l'equip especificarà la quantitat de diners que es proposa recaptar per als projectes socials Sant Joan de Déu). Disposarà fins el dia de la marxa (2 de març) per assolir el seu repte. Les inscripcions estan obertes al web fins el 23 de febrer de 2014. S'espera una participació entre 2000 i 3000 persones.

El número màgic d'aquesta travessa és el set, perquè set són els turons per on passarà la caminada, i set són els projectes de l'Obra Social Sant Joan de Déu que rebran la recaptació: Persones en situació de sense llar; persones amb problemes de salut mental; persones en situació de dependència; infància hospitalitzada; cooperació internacional; recerca biomèdica; i emergències socials

La BML necessita personal voluntari, unes 250 persones per als punts de control, assistència, senyalització, sortides, arribada, etc. Fer-se voluntari de la BML és una altra forma de solidaritat amb Sant Joan de Déu. Entra en el web i informa't.

Afegeix un comentari nou