Es busquen voluntaris i voluntàries per la matinal #menjasaimoute17

FECEC
Autor/a: 
Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC)
 Font: FECEC
Voluntariat FECEC

Es busquen voluntaris i voluntàries per la matinal #menjasaimoute17

Autor/a: 
Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC)
FECEC

Resum: 

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer cerca persones voluntàries per a què realitzin tasques de suport durant l'esdeveniment del proper dimecres 4 d'octubre a Bacelona.

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) busca voluntaris i voluntàries que vulguin donar un cop de mà en l’organització i dinamització de la matinal #menjasaimoute17, que la Federació celebrarà en motiu de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) 2017. L'esdeveniment tindrà lloc el proper 4 d’octubre del 2017 al Mercat de la Guineueta de Barcelona (Passeig de Valldaura, 186).

La #menjasaimoute17 es dividirà en dos torns, en els auals es necessiten 4 voluntaris/àries per a cada un. Els horaris seran de 8.30 a 11.30 h el primer i de 10.30 a 13.00 h el segon. Les tasques a desenvolupar són diverses, com informar sobre el codi europeu contra el càncer, atendre possibles demandes i dubtes dels mestre, professor i professores, acompanyament de l'alumnat d'una activitat a una altra, suport en l'entrega de les bosses/obsequi als alumnes i atenció a demandes ocasionals.

Totes aquelles persones que tinguin disponibilitat i ganes d'ajudar en l'esdeveniment, poden escriure un correu a treballsocial@juntscontraelcancer.cat, especificant el torn en el qual podrà assistir. També es pot posar en conctacte amb l'entitat trucant al 93 314 87 53.

Afegeix un comentari nou