Cal Energia Voluntària per als projectes socials!

Cal Energia Voluntària per als projectes socials!

Resum: 

En motiu del Dia Internacional del Voluntariat, Xarxanet.org organitza la Setmana de l’Energia Voluntària per difondre experiències de bones pràctiques sobre voluntariat i per donar a conèixer a la població la gran tasca que es fa des del voluntariat i les necessitats de voluntariat que tenen les entitats catalanes.

En motiu del Dia Internacional del Voluntariat, el portal d’associacionisme i voluntariat Xarxanet.org organitza la Setmana de l’energia voluntària, una campanya de sensibilització que difondrà a través d’internet el voluntariat i la seva funció. Entre els dies 9 i 19 desembre, s’aniran publicant diferents experiències de voluntariat. Qualsevol persona que faci voluntariat hi pot participar aportant les seves vivències a través del mail: info@xarxanet.org.

L’objectiu de la iniciativa no és altre que fomentar el voluntariat entre la societat i donar a conèixer entitats i projectes que necessiten voluntaris. Per això, durant aquests dies s’aniran publicant diferents experiències de voluntariat i també informació sobre com fer-se voluntari i demandes de voluntariat de les entitats, algunes d'elles específicament per al mes de desembre i pels volts de Nadal.

És el cas d’Acció Solidària Contra l’Atur, que necessita voluntaris pel al Dia de la Solidaritat als Mercats. Serà el proper 17 de desembre a Cornellà, Sant Cugat i Terrassa.

També la Fundació Save the Children duu a terme a Sant Andreu un Casal de Nadal per a infants del barri entre els dies 27 i 31 de desembre, per al que necessita persones voluntàries que hi puguin dedicar un mínim de dues hores setmanals.

A més, a Catalunya hi ha centenars d’entitats que poden dur a terme les seves activitats i programes d’ajuda a col·lectius amb risc d’exclusió social gràcies a l’energia voluntària de milers de ciutadans. Pots descobrir algunes d’aquestes necessitats a la Borsa de voluntariat on-line de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). També pots conèixer experiències de voluntariat al blog de la FCVS Val la pena!

També pots ajudar a difondre la Setmana de l’Energia Voluntària, personalitzant el teu perfil de Facebook o personalitzant el perfil de Twitter.

Afegeix un comentari nou