Cal Muns entra en funcionament

Cal Muns entra en funcionament

Resum: 

El nou equipament de serveis de salut, socials i residencials, Cal Muns, ubicat al barri de la Bordeta (Barcelona) i gestionat pel Grup Sant Pere Claver, ha començat el seu servei assistencial a partir del 15 de gener.

Cinc serveis de salut mental i cinc programes de serveis socials es traslladen durant la segona quinzena de gener a Cal Muns, sent el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) de Sants, fins ara situat al Carrer de Galileu (Barcelona), el primer en iniciar l’activitat. Posteriorment ho farà el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) i la resta de programes i serveis; el centre estarà a ple rendiment al mes febrer. Tots aquests serveis ocuparan les plantes baixa, 1 i 2 d’aquest nou equipament de 2.300 m2 que permetrà atendre un total de 36.600 visites anuals i on més de 50 professionals de diverses especialitats oferiran serveis amb especial atenció cap a les persones amb problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual, joves i famílies en situació de vulnerabilitat i infància en risc. Les quatre plantes restants de l’edifici, de moment sense prestació de servei, seran d’àmbit residencial i s’hi podran allotjar fins a 44 usuaris.

Cal Muns també vol ser un espai de referència en el territori per dinamitzar i enfortir la realitat associativa del barri de la Bordeta. L’equipament desenvoluparà una tasca divulgativa i docent per apropar i compartir el coneixement a la seva sala d’actes.

Més informació

Afegeix un comentari nou