Campanya pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual

 Font:
Font:

Campanya pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual

Resum: 

La Federació ALLEM recull signatures per exigir un pacte social i unitari que garanteixi els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Volen amagar-me. Defensa'm és el lema de la campanya de sensibilització ciutadana que posa en marxa la Federació ALLEM a les Terres de Lleida. Aquesta iniciativa vol fer palès que les retallades posen en perill els 30 anys de feina en la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual (DID) i, sobretot, els drets d'aquest col·lectiu.

La campanya promou una recollida de signatures per sol·licitar mocions de defensa dels drets de les persones amb DID als ajuntaments, així com un pacte social i unitari dels parlamentaris i parlamentàries lleidatans perquè blindin a la cambra catalana les partides pressupostàries que garanteixen aquests drets.

La Federació ALLEM (Agrupació Lleidatana d'Entitats d'Atenció a Persones amb Discapacitat) aplega 16 entitats sense ànim de lucre de les Terres de Lleida i forma part de Dincat.

Aprofitant aquesta campanya, Dincat comença a treballar amb la resta del territori (Girona, Tarragona i Barcelona) per dissenyar una iniciativa que prengui en essència aquest esperit i que s'adapti a les especificitats de cada territori.

Comentaris

Hem sembla molt be que iniciem moviments d'aquest tipus. no us sembla be unir-nos per tal d'evitar mes retallades a les persones amb discapacitat, hem de ser els seus ulls, la seva veu... no permetem que els retallin mes.

Afegeix un comentari nou