Campanya solidària de Nadal a favor d'infants, joves i famílies sense recursos

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Campanya Nadal Fundació Comtal Font: Fundació Comtal
Campanya Nadal Fundació Comtal Font: Fundació Comtal

Campanya solidària de Nadal a favor d'infants, joves i famílies sense recursos

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La Fundació Comtal promou anualment aquesta campanya solidària amb la finalitat d'aconseguir que infants i joves sense recursos visquin un Nadal amb il·lusió independentment de la situació familiar i/o econòmica que tinguin a casa.

Es preveu que més de 219 infants, joves i famílies del districte de Ciutat Vella rebin regals i gaudeixin de sortides i activitats lúdiques, gràcies al suport e implicació de donants, empreses, escoles i organitzacions.

Per tal de fer-ho possible, Fundació Comtal fa una crida per tal que empreses, escoles i particulars facin donacions i s'impliquin per ajudar a que els somnis de futur d'aquestes persones es facin realitat i poder, entre tots i totes, ajudar-los a allunyar-se de l’exclusió social i la pobresa.

Com es pot col·laborar?

  • Finançant sortides d’oci educatiu per tal que gaudeixin d’activitats culturals, lúdiques i saludables i potenciar, al mateix temps, les seves habilitats de socialització i convivència. A partir del mes de gener podran anar al teatre, al salting o al cinema.
  • Recollint aliments perdurables que es repartiran durant l’any a 9 joves sense suport familiar que viuen a l’àrea residencial de l’entitat i als tallers i cursos de cuina saludable que organitzen per a infants, joves i famílies.
  • Aportant regals i jocs lúdics nous i sense embolicar que es repartiran durant la celebració de la festa dels Reis.

Consulta més informació sobre la campanya.

Algunes dades rellevants de la campanya de l'any 2018 és la participació de 24 escoles, empreses i organitzacions. La campanya va beneficiar a 130 infants, adolescents i joves, en la que més de 67 persones van portar a Fundació Comtal aliments, regals i van col·laborar econòmicament per fer possibles les sortides.

Fundació Comtal treballa per canviar el futur de les persones que tenen menys recursos per millorar la seva qualitat de vida més enllà de la seva procedència, situació econòmica, social i/o familiar.

Afegeix un comentari nou