Càritas Catalunya i la Confraria del Cava llancen la tercera edició del ‘Cava amb Cor’

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Eugenia Ifer
 Font: Càritas Catalunya
Amb la venda del cava solidari, 2 € de cada ampolla es destinaran a projectes per a infants i joves en risc d’exclusió social atesos per Càritas al territori català. Font: Càritas Catalunya.
 Font: Càritas Catalunya
La primera tirada de cava ha estat de cinc mil ampolles. Font: Càritas Catalunya.

Càritas Catalunya i la Confraria del Cava llancen la tercera edició del ‘Cava amb Cor’

Autor/a: 
Eugenia Ifer
Suport Tercer Sector

Resum: 

Per tercer any consecutiu, la Confraria del Cava Sant Sadurní, El Celler de Can Roca i Càritas Catalunya posen en marxa la campanya ‘Cava amb Cor’.

Càritas Catalunya i la Confraria del Cava Sant Sadurní, amb el suport d'El Celler de Can Roca, han inaugurat la tercera edició de la campanya ‘Cava amb Cor', que pretén recaptar fons amb la venda de cava. Cada ampolla té un cost de 7,9 €, dels quals 2 € es destinaran a projectes per a infants i joves en risc d’exclusió social atesos a les seus de Càritas de tot Catalunya.

A partir els resultats obtinguts a les edicions anteriors, les entitats organitzadores han fet una tirada inicial de cinc mil ampolles de cava brut reserva, gràcies al suport de dotze cavistes catalans que col·laboren en aquest projecte solidari.

Aquests caves ja es poden adquirir en les cadenes de supermercats i comerços especialitzats que ja van col·laborar a les edicions anteriors. A més, aquest any s’han incorporat noves empreses i distribuïdors. Es poden consultar els punts de venda en aquest enllaç.

Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava, ha afirmat que “aquesta nova campanya és un exemple de la sensibilitat de les persones que compren el ‘Cava amb Cor’, així com de les empreses col·laboradores, en un moment en què cal continuar lluitant perquè els infants, adolescents i joves tinguin oportunitats per a formar-se i encarar el futur amb esperança”.

Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, ha posat de manifest que “les famílies amb infants en risc d’exclusió social van ser un dels col·lectius prioritaris en l’acció social de Càritas. Durant el 2021 es van desenvolupar 220 projectes adreçats a les famílies; d’aquests es van beneficiar més de sis mil persones, que van comptar amb uns recursos aplicats de 5,4 milions d’euros”.

Roig ha destacat que, gràcies a la sensibilitat de les persones i empreses que participen d’aquesta campanya, Càritas Catalunya pot posar a disposició de les famílies centres oberts i de lleure, beques menjador, reforços educatius, espais de guarda, centres de suport maternoinfantils i acompanyaments a famílies.

Finalment, Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca i padrí d’aquesta nova edició del ‘Cava amb Cor’ ha animat la ciutadania a comprar aquest cava solidari, ja que “comprar una ampolla d’aquest cava és omplir-se de sentit”. Per Roca, “Càritas és una entitat constructora de segones oportunitats per aquells que més pateixen”.

Afegeix un comentari nou