Càterings solidaris pels teus àpats de Nadal

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Càterings solidaris pels teus àpats de Nadal

FCVS

Resum: 

Descobreix com deixar de banda la cuina durant aquestes festes amb les propostes culinàries que ofereixen algunes entitats socials.

Per a molts les festes nadalenques equivalen a llargues hores darrera els fogons. Qui vulgui, però, pot deixar de banda la cuina i posar-la en les mans d’entitats socials. Moltes d’elles, especialitzades en el ram de la restauració, ofereixen un ampli ventall de propostes culinàries on no hi faltarà la qualitat i el bon servei.

A més, a part de gaudir d’un bon àpat amb una selecció de productes creatius i casolans, contractar un càtering d’una entitat social és una oportunitat per contribuir als projectes solidaris que aquestes porten a terme. En aquest sentit, s’ajuda a aconseguir la inserció social i laboral de col·lectius en risc d’exclusió.

Càterings de la Fundació Ared i la Fundació Rubricatus

La Fundació Ared és un exemple d’entitat social que, a través de la seva empresa d’inserció, Salta Catering, proposa una oferta de gastronòmica per aquestes festes. Amb el seu ampli catàleg, ofereix una oportunitat laboral a persones que s'han format en els cursos d'ajudant de cuina de l'entitat i que es troben en situació de vulnerabilitat davant el mercat laboral.

Càtering ÉsBo és la línia de serveis de càtering de Tesiprat Serveis de la Fundació Rubricatus. Amb una variada proposta i experiència, aquesta entitat promou i fomenta la integració social efectiva de persones amb discapacitat mitjançant la creació de llocs de treball, la inserció laboral i la prestació de serveis de teràpia ocupacional.

A més, també existeixen webs com El Mercat Social, on demanant pressupost de càtering a través d’aquesta pàgina, s’obtenen descomptes i promocions especials als càterings d’Ared i Rubricatus. Aprofita-les!

Afegeix un comentari nou