Chrysallis acompanya les famílies amb infants trans

IdemTV
Autor/a: 
Carme Porta
Chrysallis en una manifestació pels drets humans a Madrid.  Font: Twitter @ChrysallisAEFMT
Chrysallis en una manifestació pels drets humans a Madrid. Font: Twitter @ChrysallisAEFMT

Chrysallis acompanya les famílies amb infants trans

Autor/a: 
Carme Porta
IdemTV

Resum: 

Una associació que acompanya la infància i la juventut trans i dona a les famílies el suport que manca a les institucions.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Al vídeo 'Criatures Trans*', donen a conèixer l'associació Chrysallis, que va ser fundada el 2013 per diverses famílies amb infants trans per tal de donar-se suport i solventar el fet que no hi havia un acompanyament adient per allò que estaven vivint.

L'objectiu de l'entitat és oferir un espai on persones que ja han passat per la mateixa experiència comparteixin els seus coneixements amb les persones nouvingudes. El suport, sobretot psicològic, ha resultat ser una gran ajuda per a aquestes famílies. Actualment, per tal de donar aquest recolzament de la forma més completa possible, l'entitat es dividieix en quatre seccions: educació, esports, sanitat i legislació.

Al vídeo parlen també de la situació de la Llei Estatal Trans, i finalitza amb un petit homenatge a l'activista trans Mar C. Llop, qui va col·laborar molt intensament amb Chrysallis i amb el col·lectiu LGTBIQ+ en general.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou