Col·labora amb les entitats de la Mostra d'Associacions de Barcelona!

Col·labora amb les entitats de la Mostra d'Associacions de Barcelona!

Resum: 

Més de 200 entitats participaran el 22, 23 i 24 de setembre a la 17a Mostra d'Associacions de Barcelona 2012, on ensenyaran a la ciutadania el treball que desenvolupen. Algunes entitats necessiten la col·laboració de persones voluntàries per a aquest esdeveniment. Els vols donar un cop de mà?

El programa de les festes de la Mercè de Barcelona inclou la 17a edició de la Mostra d'Associacions, un aparador del teixit associatiu de la ciutat, que també incorpora activitats de tot tipus. La mostra estarà a plaça Catalunya, del 22 al 24 de setembre.

Algunes de les entitats que hi participen necessiten la col·laboració de persones voluntàries que estiguin disposades a donar-los un cop de mà fent torns al seu l'estand. És el cas de SETEM Catalunya i la Fundació Internacional Olof Palme.

SETEM Catalunya busca voluntaris i voluntàries que vulguin formar part de l'equip que gestionarà la cafeteria de Comerç Just i la paradeta de venda i informació de l'Activistabox. L'import íntegre que es recapti d'aquesta activitat es destinarà als projectes de SETEM.

Si hi vols col·laborar cal que omplis aquest formulari en línia i ja es posaran en contacte amb tu per tal que puguis realitzar una formació prèvia. Per a més informació, trobaràs la crida en aquest enllaç. Si tens algun dubte et pots adreçar a voluntariat@setem.org.

La Fundació Internacional Olof Palme busca sis persones voluntàries interessades i vinculades amb l'àmbit social, que puguin estar al seu estand donant a conèixer la tasca que realitza la fundació. Pots consultar aquí la seva crida.

També hi ha d'altres maneres de col·laborar amb les entitats durant la mostra, com ara, participant a les activitats que hi organitzen. Torre Jussana i Amics de la Gent Gran, per exemple, demanen la teva participació!

Torre Jussana, centre de serveis a les associacions de Barcelona, tindrà un un estand a la fira, per promoure-hi els serveis que ofereix a les entitats i acostar a la ciutadania les opcions associatives existents a la ciutat. A més, organitzarà debats sobre associacionisme i participació, així com l'activitat "I tu com ho veus?", que seran converses sobre participació i associacionisme amb membres dels diferents grups municipals.

Tothom qui vulgui pot fer arribar preguntes per tal que siguin plantejades a les converses. Hi ha diferents maneres d'enviar les teves preguntes: al correu electrònic tjussana@bcn.cat, al compte de Twitter @tjussana o a la pàgina de Facebook www.facebook.com/torrejussana. Per a més informació, consulta el programa de Torre Jussana per a la mostra.

En aquesta edició es commemora l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de les Relacions Intergeneracionals i se celebra el 25 aniversari d'Amics de la Gent Gran. Així, aquesta organització et convida a apropar-te el diumenge 23 de setembre a la carpa que tindrà a la mostra i a teixir bufandes solidàries. Amb aquesta iniciativa pretén recollir 1500 bufandes fetes a mà per després comercialitzar-les sota l'etiqueta "la bufanda de la iaia" a fi de recaptar fons per als projectes de l'entitat.

A més a més, pots col·laborar amb la mostra tot fent-ne difusió! A Twitter pots fer servir l'etiqueta #17mostrabcn.

Afegeix un comentari nou