Concert de Gospel solidari pels infants de Muketuri

Autor/a: 
Montse Mateo
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Concert de Gospel solidari pels infants de Muketuri

Autor/a: 
Montse Mateo

Resum: 

El proper 23 de novembre, The Gospel Viu Choir actuarà a Barcelona en un concert organitzat per l’Associació de Famílies de Nens i nenes d’Etiòpia.

Gospel solidari

L'Associació de Famílies de Nens i nenes d’Etiòpia (AFNE) organitza el concert, que tindrà lloc el diumenge dia 23 de novembre a les 18:30h a l’auditori AXA de Barcelona. Les entrades poden adquirir-se ja al preu de 15€ des del web de 4tickets. AFNE destinarà els beneficis al centre maternoinfantil de Muketuri.

The Gospel Viu Choir és una formació musical nascuda a Palafolls l’any 2004. El grup impulsa el projecte Gospel Sense Fronteres, un projecte de responsabilitat social a favor de la infància.

A través del projecte, el grup col·labora amb entitats escollides cada any com a beneficiàries: Amics de Joan Petit Nens amb Càncer, Fundación Vicente Ferrer, Associació Catalana de la Síndrome de Rett, Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, Sonrisas de Bombay, Nexe Fundació, Active Africa, Pallapupas Pallassos d’Hospital.

AFNE i el centre maternoinfantil de Muketuri

El concert organitzat per AFNE també té per objectiu millorar la qualitat de vida dels infants, concretament, dels infants del centre maternoinfantil de Muketuri, situat en una regió considerada zona d’inseguretat alimentària a Etiòpia.

AFNE col·labora en el manteniment d’aquest centre, junt amb la contrapart local, la Missionary Community of Saint Paul Apostle i l’Ethiopian Catholic Church.

El centre acull 317 nens i nenes d’entre 4 i 6 anys, a qui proporciona educació preescolar, dos àpats diaris i atenció mèdica. A més, les mares dels infants produeixen part dels aliments, amb l’objectiu d’autoabastir el centre però també d’ensenyar-les a conrear i preparar els aliments per aconseguir una millora en l’alimentació de les famílies.

Vídeo de The Gospel Viu Choir:

Afegeix un comentari nou