Convocatòria 2021 d’Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya

Convocatòria 2021 d’Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya

Resum: 

Oberta la convocatòria 2021 d’Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19 del CEESC que enguany obre una nova línia per a projectes que tinguin en compte els col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19.

Després que l’any passat es posposés la convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació, aquest any torna i de manera especial, obrint una línia per a projectes que tenen en compte els col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19. A més, s'han unificat les aportacions del 2020 i del 2021 i la convocatòria comptarà amb 9.812,40€ repartits en dues línies.

Com a novetat d’aquesta edició, només podran presentar-s’hi educadores o educadors socials col·legiats al CEESC, així com col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre que tinguin més d’una persona col·legiada dins dels seus òrgans de govern.

El termini per presentar-hi projectes va del 15 de maig al 15 de juliol a les 10.00 h.

Els projectes que es presentin hauran d’enquadrar-se en:

  • Projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.
  • Projectes que tinguin com a objectiu el suport a col·lectius especialment afectats per la crisi de la COVID-19 i que siguin impulsats per educadors i educadores socials.

A cada línia li correspon un 50 % de la dotació econòmica de la convocatòria però serà potestat de la comissió avaluadora la proposta de la seva distribució entre un o més projectes en cada cas, així com la redistribució entre les dues línies d’acció en funció del conjunt de propostes presentades. El projectes que es presentin hauran de dur-se a terme íntegrament dins el període comprès entre el novembre de 2021 i el novembre de 2022, tenint un termini d’execució de 12 mesos.

>> Consulteu les bases de la convocatòria en català i en castellà.

La Convocatòria 2021 d’Ajuts a Iniciatives Socials i Projectes Especials COVID-19 té el suport de la Diputació de Barcelona.

Afegeix un comentari nou