Creu Roja i Carrefour recullen material escolar per a milers d'infants en risc

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Creu Roja i Carrefour recullen material escolar per a milers d'infants en risc

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

A Terrassa es van aplegar productes per valor de 6.000 euros que permetran donar cobertura a aproximadament 150 infants.

Per a moltes famílies, comprar el material escolar que es demana des dels centres educatius suposa un important esforç econòmic. L’impacte de la despesa és molt més gran encara per aquelles famílies amb recursos escassos. Conscients d’això, la Creu Roja i la Fundación Solidaridad Carrefour van tornar a organitzar una recollida de material escolar a 168 hipermercats de tot l’Estat, 24 dels quals a Catalunya.

Es tracta de la cinquena edició de la campanya "Tornada a l’Escola Solidària", que ha rebut el suport logístic i econòmic del Carrefour. La cadena ha realitzat una donació directa de material escolar valorada en 121.000 amb l’objectiu de donar cobertura a 6.000 infants en situació d’emergència social.

No obstant això, la xifra real de cobertura serà superior ja que caldrà sumar-hi el material lliurat per la ciutadania durant el cap de setmana del 6 i el 7 de setembre als diferents punts de recollida.

A Terrassa, per exemple, es va recollir material per valor de 6.000 euros que permetrà ajudar a 150 nens i nenes de la ciutat.

L’any passat, la campanya "Tornada a l’Escola Solidària" a Catalunya va aconseguir recaptar productes escolars valorats en 39.356 euros.

Afegeix un comentari nou