Creu Roja Joventut de Lleida inicia la seva campanya de recollida de joguines

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Creu Roja Joventut de Lleida inicia la seva campanya de recollida de joguines

Ravalnet

Resum: 

Aquesta organització comença a recaptar joguines noves educatives, no bèl·liques ni sexistes, que seran regalades als infants de les famílies més desafavorides.

Hi ha moltes joguines. Tria la teva forma d’ajudar” és el lema de la campanya d'enguany de Creu Roja Joventut, que forma part del projecte La Joguina Educativa. Aquesta iniciativa es va iniciar l'any 1992 i des del 2000 intenta crear consciència sobre la necessitat d'oferir als infants joguines que siguin pertinents i que reforcin la seva evolució natural.

La campanya es va presentar el 24 de novembre amb la participació desinteressada de persones que treballen al món de l'espectacle, com el Màgic Arnau o el guitarrista Carles Herràiz, que donarà tots els beneficis de les vendes del seu darrer disc a la campanya i a d'altres projectes de Creu Roja destinats a infància.

L'organització humanitària té una concepció del joc "com a una de les vies més útils per a la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica". Les joguines transmeten valors, reflecteixen molts aspectes de la societat i ajuden als infants a conèixer el món i a aprendre. Per això es considera tant important la funció educativa de la joguina.

La campanya de la Creu Roja recull només joguines noves per considerar que tots els nens i nenes tenen dret a estrenar el seu regal, sense que hi hagi discriminació amb "infants de primera i de segona categoria". A més, s'eviten prossibles problemes relacionats amb la seguretat per no disposar moltes vegades de les instruccions.

Les joguines que s’hagin recollit al llarg de la campanya seran lliurades als nens i nenes durant la setmana del 28 de desembre al 2 de gener.

Afegeix un comentari nou