Creu Roja va ajudar a més de 6 milions de persones vulnerables amb la seva crida "Ahora + que nunca"

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Creu Roja va ajudar a més de 6 milions de persones vulnerables amb la seva crida "Ahora + que nunca"

Ravalnet

Resum: 

Aquesta crida extraordinària d'ajuda es va llançar a nivell de l'Estat espanyol l'any 2012 i es va perllongar fins al 2015, amb l'objectiu d'intensificar la intervenció amb col·lectius en situació d'extrema vulnerabilitat davant la crisi econòmica.

Entre els anys 2008 i 2012 Creu Roja va passar d'assistir 900.000 persones a 2.400.000, incrementant la seva atenció a les més vulnerables en un 163%. A partir de 2012 va llançar la crida extraordinària “Ahora + que Nunca”, similar als desplegaments davant de situacions d'emergència.

La campanya s'ha centrat en persones i col·lectius que es troben en situació de vulnerabiliat extrema, sobretot en famílies que tenen tots els seus membres a l'atur, en nens i nenes que viuen en llars amb pobresa, en gent gran amb responsabilitats familiars, en persones aturades de llarga durada, en persones sense llar i en joves en situació d'atur.

La Creu Roja ajuda anualment a més d'1 milió i mig de persones afectades per la crisi econòmica.

D'aquesta manera, més de 4 milions de persones han estat beneficiàries del "Proyecto de Alimentos", 1'9 milions van ser usuaris i usuàries de programes socials i 260.000 van participar al "Programa de Empleo de Cruz Roja".

La infància ha estat també un col·lectiu prioritari d'aquesta intervenció: 156.000 menors s'han pogut beneficiar a través de projectes específics.

Afegeix un comentari nou