Cuiners i humoristes fan costat al Casal dels Infants

Autor/a: 
Irene Martínez /FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Cuiners i humoristes fan costat al Casal dels Infants

Autor/a: 
Irene Martínez /FCVS

Resum: 

Cuina i espectacle s’uneixen el pròxim diumenge 29 de juny al Gran Teatre del Liceu en contra de la pobresa infantil.

Per segon any consecutiu, els millors cuiners de Catalunya i els personatges de Minoria Absoluta seran els participants de La Fàbrica de menjar solidari. Un espectacle gastronòmic i d’humor, presentat per Josep Cuní, amb la finalitat social de recaptar fons per al Casal dels Infants en la seva lluita contra la pobresa infantil.

L’acte compta amb el suport de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Christian Escribà i l’equip de Minoria Absoluta, amb Toni Soler al seu capdavant. Els beneficis aniran destinats íntegrament a les accions formatives i de suport del Casal dels Infants, destinades a millorar les condicions d’infants i joves que viuen en situació de precarietat.

Segons el cuiner Ferran Adrià, actes com aquest són essencials per dotar de fons a les organitzacions que, com el Casal, lluiten contra la pobresa infantil. Josep Cuní, presentador de l’acte i de la cadena que emetrà La Fàbrica ha destacat que “si barregem els cuiners, Minoria i el Casal, de ben segur que encomanarem somriures”. Per la seva banda, Toni Soler ha assenyalat que l’acte s’emmarcarà en el Tricentenari de Barcelona i que servirà per “reflexionar sobre la societat que érem i la que volem ser”.

L’edició anterior va acollir 1.600 persones a l’Auditori i va aconseguir un suport de 130.000 euros. Aquests diners van fer possible 1.125 places d’activitats d’estiu per a infants i joves, suport per a infants de 0 a 3 anys i les seves mares, ampliació de l’acompanyament diari per a 200 adolescents en risc, i oportunitats de feina per a 500 joves.

Amb el suport de El Periòdico se sortejarà “un dia descobrint els secrets de la cuina de Carme Ruscalleda”, incloent-hi un àpat al Restaurant Sant Pau. També hi haurà sorteig d’una “experiència de creació de pastisseria amb Christian Escribà”, i se subhastarà la possibilitat de compartir un dia al costat del Ferran Adrià incloent un àpat al seu taller privat de Barcelona.

Afegeix un comentari nou