Danone i Amputats Sant Jordi comparteixen experiència

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Danone i Amputats Sant Jordi comparteixen experiència

Resum: 

L’Associació Amputats Sant Jordi i voluntaris del Grup Danone han treballat plegats per enviar material ortoprotèsic a altres països.

L’Associació Amputats Sant Jordi va acollir una desena de voluntaris corporatius del Grup Danone el passat 30 d’octubre. Durant tot un matí es van realitzar diferents xerrades per contextualitzar l’activitat i parlar sobre els objectius i projectes de l’Associació Amputats Sant Jordi. A la vegada, també es va treballar la diferència entre països rics i pobres, així com dels motius i necessitats de la cooperació internacional.

Els treballadors del Grup Danone van ajudar a supervisar tots els articles de material ortoprotèsic de segona mà que rep l’Associació d’Amputats Sant Jordi. Aquest engloba des de cadires de rodes, caminadors, crosses, pròtesis i d’altres ajudes tècniques. Tot aquest material es va revisar peça a peça per tal que arribi en condicions òptimes a d’altres països i es pugui utilitzar de nou.

“Ha sigut una experiència estupenda, interessant i molt satisfactòria per a tots” assegura la treballadora de Danone, Karen Collado Balayo.

L’Associació Amputats Sant Jordi treballa amb persones amb diversitat funcional física i realitza accions enfocades a fer visible la situació d’aquest col·lectiu, sovint “invisible” davant la societat, per poder avançar cap a una veritable igualtat d’oportunitats per a tots, respectant sempre la diferència.

Afegeix un comentari nou