Debat Nord-Sud sobre els Objectius del Mil·lenni

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Debat Nord-Sud sobre els Objectius del Mil·lenni

Resum: 

En el marc de la Campanya del Mil·lenni, el proper dijous 16 de setembre es celebrarà a Barcelona el Debat Nord-Sud sobre els Objectius del Mil·lenni, que marcarà el llançament a Catalunya de la iniciativa Fes soroll pels ODM.

Debat Nord Sud sobre els Objectius del Mil·lenni:

El debat es celebrarà el dijous 16 de setembre a les 19’00 al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona. Comptarà amb la participació de Susan George, presidenta d’Honor d’ATTAC i presidenta del Consell del Transnational Institute i Ingrid Srinath, secretària general de CIVICUS.

Rosa Massagué, periodista de El Periódico, es farà càrrec de la moderació de la xerrada, que girarà al voltant del compte enrere per al compliment dels Objectius del Mil·lenni i de les formes d’accelerar el seu assoliment abans de la data límit, l'any 2015.

El debat també es podrà seguir en directe a través d’Internet, al web de Cooperació Internacional, Solidaritat i Pau.

L'aforament és limitat i es recomana confirmar l'assistència a comunicacion@sinexcusas2015.org.

Podeu consultar les dades de l'acte al fitxer adjunt o bé a l'agenda de Xarxanet.

Decibels solidaris:

Aquesta jornada marcarà el tret de sortida dels diferents actes relacionats amb la iniciativa Fes soroll pels ODM, amb la qual la Campanya del Mil·lenni vol animar la ciutadania a fer soroll per exigir als líders mundials que mantinguin el seu compromís envers el compliment dels Objectius.

Podeu consultar els actes relacionats amb la iniciativa al web de la Campanya del Mil·lenni. Al mateix web, també podeu inscriure els vostres actes i descarregar els materials de la Campanya, entre els quals s’hi troben propostes per a entitats juvenils, ens locals o per esdeveniments esportius.

Finalment, la Campanya també ens proposa pujar al web “sorolls” mitjançant arxius d’àudio i vídeo o imatges per tal de configurar un mapa de “decibels solidaris”.

A l’espera de l'inici del debat, podem veure un fragment de l’entrevista que Susan George va concedir recentment a CNN+ o bé llegir-ne una altra al web d’Oxfam.

Afegeix un comentari nou