Demana el pack per a entitats de #Capconversapendent!

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Demana el pack per a entitats de #Capconversapendent!

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El poden sol·licitar de forma gratuïta qualsevol entitat, institució o col·lectiu que es vulgui sumar a aquesta campanya que intenta combatre l'estigmatització de les persones que pateixen malalties mentals.

Amb la campanya #Capconversapendent, l'entitat Obertament ho vol aconseguir promovent que es parli sobre la malaltia mental, o si més no avançar en la creació de consciència social sobre aquest tema. La fita és arribar a mantenir 10.000 converses que es van descomptant al web de la iniciativa.

Segons l’OMS, una de cada quatre persones té o tindrà un problema de salut mental, i aquest tema continua sent un tabú a la nostra societat.

Per donar difusió a la campanya i per sumar esforços, Obertament posa a disposició d'aquelles organitzacions que vulguin posar també el seu granet de sorra uns packs que contenen el següent material:

  • 25 cartells.
  • 50 targetes amb consells per parlar sobre salut mental.
  • 25 globus.
  • 30 xapes.
  • 1 cinta groga.

Aquests packs poden servir a les entitats per donar difusió a la campanya entre els seus associats i associades, participants, usuaris i usuàries, o a la població en general. També poden fer-ho a través de les xarxes socials.

Si vols rebre aquest pack antiestigma a la teva organització cal que el sol·licitis omplint el formulari que trobaràs en aquesta pàgina web.

Afegeix un comentari nou