Desperta amb cafè ciutat

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Desperta amb cafè ciutat

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

Entre el 25 d’abril i el 29 de Maig desenes de milers de persones de tot el món han ofert als seus amics, familiar i companys esmorzars amb productes de Comerç Just. Fins a la data s’han registrat a 22 països, i s’espera que arribin a participar encara més.

Cafè Ciutat ha participat d’aquesta activitat, oferint esmorzar amb l’activitat Desperta amb Cafè Ciutat. A les ciutat de Mataró, Sant Quirze del Vallès, Manresa, Terrassa, El Prat de Llobregat i Calella els ciutadans han gaudit d’un Esmorzar amb el cafè de la seva ciutat, un cafè de comerç just amb identitat pròpia.

Aquesta activitat s’ha realitzat gràcies a totes les organitzacions que col·laboren al projecte: Fundació Tercer Món Mataró, Associació Comerç Just Molins de Rei, El Racó del Món, Alternativa3, Associació de Comerciants de Sant Quirze i Associació Josep Maria Cunill.

Aquesta activitat està organitzada per l’Associació del Segell de Comerç Just amb motiu del Dia Internacional de Comerç Just (14 de Maig). La campanya recorda que amb els nostres hàbits com esmorzar, podem tenir un impacte global. A més, per moltes persones, participar d’un esmorzar públic és el primer contacte que tenen amb els productes de comerç Just.
L’any passat 110.000 persones van participar a 740 esmorzar de 21 països.

El projecte Cafè Ciutat rep el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments locals.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou