Lleida contra la SIDA

Associació Antisida de Lleida
Autor/a: 
Associació Antisida de Lleida
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Lleida contra la SIDA

Autor/a: 
Associació Antisida de Lleida
Associació Antisida de Lleida

Resum: 

L'1 de desembre es commemora el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb diferents activitats per tota la demarcació de Lleida: taules infomatives, xerrades, lectura del manifest, #Llaçosperlasida, xocolatada...

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, l’1 de desembre, l’Associació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats per tot el territori lleidatà. A la ciutat de Lleida es llegirà el manifest a les 12.00 hores a la plaça Paeria de Lleida i tot seguit, es crearà un llaç gegant humà, aquest es realitzarà de manera simultània a diferents indrets del territori català. Per a tots aquells que vulguin col·laborar és imprescindible portar una samarreta o jersei vermell. Les imatges de tot Catalunya es compartiran amb el hashtag #LlaçosPerlaSida.

A més, també hi haurà taules informatives de 9.00 a 15.00 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria i al CAP Rambla Ferran de Lleida. I com és habitual, l’entitat comptarà amb un estand principal a la plaça Paeria de 10.00 a 19.00 hores amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).

Per acabar la commemoració a Lleida, a les 17.30 hores a l’estand de l’entitat tindrà lloc la xocolatada popular que comptarà amb la col·laboració de diferents associacions i vocalies de Dones de Lleida. Tot seguit, a les 18.00 hores, es farà per primera vegada una roda d’Street Dance (dansa urbana) amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida.

Pel que fa a la resta de la demarcació, el Pont de Suert acollirà durant el matí una taula informativa a l’IES Pont de Suert i al CAP de Pont de Suert i per la tarda, una xerrada sobre VIH a l’Espai Jove del Pont de Suert. La mateixa xerrada es repetirà el dimecres 2 de desembre a Vilaller. L’Oficina Jove de l’Alt Urgell comptarà amb una taula informativa de 10.00 a 14.00 hores i el dijous 3 de desembre de 17.00 a 19.00 hores hi haurà una taula informativa a l’Oficina Jove de les Borges Blanques.

Afegeix un comentari nou