Diner ètic, el nou catàleg de les finances ètiques i solidàries

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Catàleg Diner ètic Font: FETS
Catàleg Diner ètic Font: FETS

Diner ètic, el nou catàleg de les finances ètiques i solidàries

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El catàleg recull informació actualitzada de tota la gamma de productes i serveis que ofereixen entitats i bancs que operen en el sector de les finances ètiques.

FETS – Finançament Ètic i Solidari ha publicat el catàleg en línia Diner Ètic, un recull d'informació actualitzada de tota la gamma de productes i serveis que ofereixen les entitats i bancs que operen en el sector de les finances ètiques.

Aquest nou catàleg sobre finances ètiques i solidàries permet gestionar els diners de manera coherent amb els valors i va dirigit a particulars, empreses, entitats o administracions públiques, on poden trobar un ampli ventall de recursos per obrir un compte corrent ordinari, obrir un dipòsit a termini o bé contractar una assegurança ètica. També permet saber quins àmbits financen i quins no, quines entitats tenen base cooperativa, quines poden oferir una targeta de crèdit o un préstec hipotecari i quins projectes d’èxit han finançat.

El catàleg està estructurat en quatre seccions principals on trobar informació sobre com passar-se a la banca ètica, com estalviar i invertir amb consciència, com finançar un projecte propi i com contractar una assegurança ètica.

Diner Ètic aporta informació sobre diverses entitats que ofereixen finançament en cas de necessitat per finançar algun projecte o iniciativa.

Aquest catàleg vol ajudar a fer més sòlid el moviment de les finances ètiques, presents arreu del món, que any rere any guanyen protagonisme. El seu objectiu, a més de la rendibilitat econòmica, és la rendibilitat social i la gestió democràtica i transparent.

Afegeix un comentari nou