El Barcelonès Nord organitza el II Congrés de Dones

Autor/a: 
Ravalnet
 Font:
Font:

El Barcelonès Nord organitza el II Congrés de Dones

Autor/a: 
Ravalnet

Resum: 

El 4 i 5 de març dones de Badalona, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Tiana compartiran coneixements i reflexions al II Congrés de Dones del Barcelonès Nord, que pretén esdevenir motor per a la transformació social i política des de la perspectiva de gènere.

Reforçar el compromís amb l'avenç de les polítiques d'igualtat de gènere i promoure l'associacionisme als municipis del Barcelonès Nord són alguns dels objectius d'aquesta trobada. Pretén també visualitzar la tasca feta per a la millora de la vida de les dones a partir del I Congrés, que va tenir lloc el 2007. Quatre anys més tard s'ha volgut repetir l'experiència per mostrar els avenços fets i per detectar les noves necessitats.

El congrés s'organitzarà al voltant de dos grans eixos temàtics: l’exercici de la ciutadania i la transmissió de valors d’equitat, igualtat, justícia i democràcia. D'aquí ve el lema del congrés "Dones, Ciutadania i Valors".

Tot i que la trobada es realitzarà a principis de març, més d'un centenar de dones ja han començat a escalfar motors i preparar el congrés a través dels tallers precongressuals que s'han dut a terme als diferents municipis. Les participants als tallers han debatut sobre noves masculinitats, els usos del temps, el disseny urbà dels municipis, les noves tecnologies, la salut, etc.

Divendres 4 de març el congrés se celebrarà al Teatre Sagarra de Santa Coloma i el dissabte 5, al Teatre Zorrilla de Badalona. El període d'inscripció ja és obert i es pot realitzar emplenant aquest formulari.

Afegeix un comentari nou