El barri Sant Roc de Badalona celebra les Festes de Primavera

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Fundació Ateneu Sant Roc
 Font:
Font:

El barri Sant Roc de Badalona celebra les Festes de Primavera

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Fundació Ateneu Sant Roc

Resum: 

El barri de Sant Roc de Badalona celebra les Festes de Primavera amb un seguit d’activitats (Organitza Fundació Ateneu Sant Roc) durant el mes de maig, si bé el tret de sortida va ser el 23 de d’abril amb la celebració de la diada de Sant Jordi, amb Jocs Florals, mostra i venda de llibres i espectacles durant tot el dia, que va gaudir d’una important assistència.

Del dinamisme i vitalitat del barri de Sant Roc en donen fe l’extensa programació d’aquestes Festes de Primavera, que s’allargaran fins a finals de juny quan es clausurin algunes de les exposicions.

A més de l’homenatge a la gent gran que s’ha celebrat aquest primer de maig, durant tot el mes hi haurà cercaviles, màgia, tallers de contes, gegants, castellers, actuació de corals, música clàssica, mostres culinàries, xerrades i taules rodones, exposicions, etc.

Les Festes de Primavera han estat organitzades per diverses entitats del Barri de Sant Roc de Badalona: l’associació de la Gent Gran, Associació de veïns, Biblioteca, Casal Cívic, Dones i barri en Xarxa, Escola Lestonnac, Fundació Ateneu, Parròquia de sant Roc i Punt Òmnia; compta amb la col·laboració de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona.

Afegeix un comentari nou