El Casal dels Infants i Adama participaran al Charity Day de Hewlett-Packard

El Casal dels Infants i Adama participaran al Charity Day de Hewlett-Packard

Resum: 

El Charity Day de Hewlett-Packard reunirà unes 2.000 persones entre treballadors, familiars i entitats. El Casal dels Infants i Adama duran a terme diferents tallers per donar a conèixer els seus projectes i activitats. Serà el proper 23 d'octubre.

L’empresa informàtica de Hewlett-Packard celebra el proper 23 d’octubre el seu Charity Day, un dia de trobada entre treballadors de la companyia i els seus familiars amb diferents entitats que donen a conèixer els seus projectes i tallers. Aquest serà el cas del Casal dels Infants i d’Adama, dues entitats federades que participaran en aquest dia gràcies a la mediació del programa Voluntariat i Empresa de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

El Casal dels Infants presentarà el taller Construye tu barrio con cajas de cartón i Adama tallers de risoteràpia, reiki i Bio-dansa. Aquestes activitats han estat escollides per Hewlett-Packard entre algunes d’altres presentades per les entitats de la FCVS.

Al Charity Day de HP es farà el proper dissabte 23 d’octubre a la seu de Sant Cugat. Hi assistiran unes 2.000 persones. Els treballadors de l'empresa escolliran els projectes que més els agraden i que rebran una donació econòmica (suma dels diners recollits per treballadors i familiars i la mateixa quantitat per part de HP).

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou