El cor es diverteix a PortAventura

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El cor es diverteix a PortAventura

Resum: 

Dissabte 9 de maig se celebra la III Jornada del Cor a PortAventura.

El dissabte 9 de maig les fundacions SHE i AACIC CorAvant s'uneixen a PortAventura. L’objectiu és recaptar fons per a promoure la salut integral, donar a conèixer la realitat dels infants que neixen amb problemes de cor i finançar els serveis d’atenció psicosocial per aquests infants, joves i les seves famílies.

Col·laborar a la III Jornada del Cor és molt senzill: fent una donació de 20€ es gaudeix del parc tot el dia. Les entrades es poden adquirir abans del 7 de maig als distribuïdors oficials arreu de Catalunya o abans de les 12:00 h del 8 de maig si es compren les entrades en línia. L'entrada és gratuïta per als menors de 4 anys.

Ja pots comprar les entrades o consultar el llistat dels distribuïdors oficials. En la compra en línia, cal especificar que és en favor de l’AACIC CorAvant. Per a més informació es pot consultar el telèfon 93 458 66 53.

La Fundació SHE (Science, Health, Education) treballa per promoure la salut, incidint en els factors de risc i en l'educació per una vida saludable. Cada setmana neixen 14 infants amb una malformació al cor (1 de cada 120 naixements). A Catalunya s’estima que hi ha 40.000 persones amb una cardiopatia congènita.

Afegeix un comentari nou