Aquest 2016 el Govern inverteix 300 milions d'euros en polítiques de joventut

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Aquest 2016 el Govern inverteix 300 milions d'euros en polítiques de joventut

Associació per a Joves Teb

Resum: 

La Comissió Interdepartamental de Polítiques de Joventut ha aprovat un pla que conté 432 actuacions amb les qual s'intentarà assolir els reptes que estableix el Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

El Pla Anual de Polítiques de Joventut 2016 concreta els objectius, les mesures i accions que han de dur a terme tots els departaments de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure l’emancipació i la millora de la vida dels i de les joves.

El nou pla rep 57 milions més que el corresponent a l’any 2015.

Els reptes que es proposa el Pla són aconseguir l’èxit en la trajectòria educativa; en la transició laboral; en la transició familiar; promoure una vida saludable; treballar per a l’autonomia, el desenvolupament personal i la participació; vetllar per la cultura entre la població juvenil amb uns objectius socialment cohesionadors; i avançar cap a un nou model de país i de societat cohesionada, vertebrada territorialment, sostenible i inclusiva.

El repte que rep més inversió és el del treball i l'ocupació, amb 144 milions d’euros i 75 actuacions. El segueix el que fa referència a la cohesió, la lluita per les desigualtats i la inclusió, amb 81 milions i 69 actuacions.

Afegeix un comentari nou