El I Congrés Català de Pobresa Energètica se celebrarà el mes de novembre a Sabadell

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El I Congrés Català de Pobresa Energètica se celebrarà el mes de novembre a Sabadell

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’objectiu és debatre i buscar solucions més àgils i eficaces a aquesta emergència social per assolir una Pobresa Energètica Zero.

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, l’associació Ecoserveis, els ajuntaments de Sabadell, Barcelona i Badalona i la Diputació de Barcelona organitzaran el I Congrés Català de Pobresa energètica (CCPE) el 3 i 4 de novembre a la Fira de Sabadell.

En el marc d’aquesta trobada, es portaran a terme diverses activitats de debat, taules rodones i tallers per abordar la lluita contra la pobresa energètica des del punt de vista jurídic, tècnic, ètic i reivindicatiu.

La idea és aprofundir en diversos reptes i dilemes vinculats a aquesta problemàtica amb la idea de treballar a favor d’una Pobresa Energètica Zero. Actualment, el 10,9% de les llars catalanes no poden mantenir una temperatura adequada. L’augment de la pobresa econòmica explica aquesta situació, agreujada per l’encariment del preu de l’energia i les deficiències energètiques presents al parc d’habitatge.

Després de la celebració del congrés, s’editarà una publicació que recollirà les aportacions realitzades i sintetitzarà la situació actual de la pobresa energètica a casa nostra.

Vols participar-hi?

La inscripció és gratuïta i ja està oberta. Per fer-la, només cal omplir aquest formulari.

D’altra banda, les persones que vulguin participar al CCPE com a ponents o mitjançant la presentació de rollups amb iniciatives o treballs de recerca poden enviar les seves propostes a info@pobresaenergetica.cat.

Des del Congrés també s’ha fet una crida per buscar persones voluntàries que vulguin col·laborar en l’organització de l’esdeveniment.

Afegeix un comentari nou