El Mercat Social al IV Congrés del Tercer Sector Social

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Mercat Social al IV Congrés del Tercer Sector Social

Resum: 

La botiga virtual de caràcter social és una de les experiències que seran exposades dins les activitats que es duran a terme en el Congrés.

La ponència d’El Mercat Social tindrà lloc el proper 28 de novembre en el marc de l’Àgora d’Experiències del IV Congrés del Tercer Sector Social. En aquest espai i mitjançant una taula rodona s’explicarà què és El Mercat Social de forma propera, establint un diàleg amb totes les persones que hi participin. D’aquesta manera els assistents podran aprendre de l’experiència promoguda per Voluntaris.cat, una de les escollides com a “innovadora en la intervenció social de les entitats del Tercer Sector Social”.

En la convocatòria d’enguany la presentació de continguts per a l’Àgora d’Experiències ha estat un èxit participatiu. Així, s’han rebut més de 250 propostes i El Mercat Social ha estat una de les 62 seleccionades. El Comitè Organitzatiu encarregat de l’elaboració dels continguts del IV Congrés ha hagut de realitzar un difícil i rigorós procés de selecció, per tal de poder encaixar les propostes als eixos de contingut plantejats i a l’espai disponible per a la realització del Congrés.

El Mercat Social és una plataforma comercial en línia que permet comprar productes i serveis d’entitats socials. La iniciativa ha sorgit acompanyada de la Fundació Ared i la Fundació Yamuna com associades. Des d’aleshores, moltes entitats han mostrat molt d’interès en la iniciativa i ja estan fent acords per tal de formar-hi. Així, ben aviat ja es podran comprar productes d’Amics de la Gent Gran, la Plataforma per la Llengua, Servei Solidari, l’AFAB, l’AFANOC, la Fundació Arrels o la CEAR. L’objectiu és crear així un projecte col·laboratiu que espera evolucionar amb les entitats per avançar en tot allò que puguin fer plegades.

Dia i hora: 28 de novembre a les 10:45 h i a les 16:45 h. A l'espai "Àgora", planta 1, es trobarà l'experiència senyalitzada.

Afegeix un comentari nou