El president de Cemfis, Javier Rojano, participa en una campanya de sensibilització de TMB

CEMFIS
Autor/a: 
Cemfis
 Font: TMB
Javier Rojano. Font: Cemfis

El president de Cemfis, Javier Rojano, participa en una campanya de sensibilització de TMB

Autor/a: 
Cemfis
CEMFIS

Resum: 

La campanya porta per lema 'Al bus i al metro, dona prioritat a qui ho necessita', i vol sensibilitzar a la ciutadania per a que cedeixi els seients a persones amb mobilitat reduïda, dones embaraçades, gent gran i persones que duguin un nadó en braços.

La darrera campanya de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha tingut com a un deIs protagonistes al president de Cemfis. Javier Rojano ha col·laborat en una campanya que porta per lema 'Al bus i al metro, dona prioritat a qui ho necessita' i que pretén reivindicar la prioritat dels espais del transport públic reservats a les persones que ho necessiten.

Javier Rojano amb Lorena Blanco i Andrés Hinarejos, presenten el seu cas real amb l'objectiu de sensibilitzar els i les usuàries perquè cedeixin el seient a les persones amb mobilitat reduïda, a dones embarassades, gent gran i persones que porten un nadó en braços. "Tu pots anar per les escales. Jo necessito l'ascensor". Amb aquesta frase apareix el president donant el seu testimoni.

La campanya busca fomentar l’ús cívic dels seients i els espais reservats del transport públic, així com la prioritat als ascensors, alhora que vol donar visibilitat al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda i altres discapacitats.

També s’han fet diverses actuacions per millorar la visibilitat i per fer més comprensibles les indicacions de tots els elements. Recentment s’han col·locat cartells nous en tots els ascensors de la xarxa que destaquen la prioritat absoluta d’aquests col·lectius, s’han fet millores importants en els seients i espais reservats dels nous trens i s’ha instal·lat una nova senyalització als autobusos que faci ressaltar encara més la prioritat en aquests espais.

TMB ha publicat el aquest contingut complementari a la campanya.

Afegeix un comentari nou