El Projecte Vincles es presenta al Marketplace2014

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Projecte Vincles es presenta al Marketplace2014

Resum: 

La iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona contra l’aïllament de la gent gran mitjançant les noves tecnologies ha guanyat el primer premi Mayors Challenge

El Director de Serveis Generals i Planificació Territorial -IMSSB- de l’Ajuntament de Barcelona, Eladi Torres, presentarà el pròxim 20 d’octubre en el marc d’ El Born Centre Cultural el Projecte Vincles, una iniciativa que ajuda les persones grans a combatre l'aïllament per mitjà de cercles de confiança amb suport digital. La presentació tindrà lloc entre les 14,30 i les 15,00 h a l’escenari de l’Espai Connecta, dins del “Marketplace Europeu 2014”, un punt de trobada impulsat per Voluntaris.cat on més de 70 entitats i empreses compartiran, analitzaran i donaran impuls a la seva activitat en l’àmbit de la responsabilitat social i el voluntariat.

En un moment en què la soledat afecta la qualitat de vida de la gent gran a Barcelona, i amenaça la viabilitat dels serveis públics, Vincles exemplifica la cadena de valor entre l’aportació econòmica d’una fundació privada, la coordinació tècnica de l’administració local, la intervenció organitzada de ciutadans, i la participació dels voluntaris d’entitats. Aquest model de treball col.laboratiu contribueix a generar resultats significatius que milloren l'envelliment. Vincles enforteix les xarxes d'atenció social per millorar la seva qualitat de vida i busca revolucionar la forma amb què atenem la nostra gent gran.

El projecte de l'Ajuntament de Barcelona "Vincles BCN", contra l'aïllament de la gent gran mitjançant les noves tecnologies, ha guanyat el primer premi Mayors Challenge, de Bloomberg Philantropies Mayors, dotat amb 5 milions d'euros.

És significatiu que el Premi Bloomberg s’atorgui enguany a l’Ajuntament de Barcelona, justament l’any en què ha rebut també el reconeixement com a Capital Europea del Voluntariat, per part del Centre Europeu del Voluntariat.

Afegeix un comentari nou