El Tibidabo acull aquest dissabte la Gran Festa dels Asos de Cors

Autor/a: 
fcvs/comunicació
 Font:
Font:

El Tibidabo acull aquest dissabte la Gran Festa dels Asos de Cors

Autor/a: 
fcvs/comunicació

Resum: 

Aquest dissabte 29 d’octubre el Parc d’Atraccions del Tibidabo acollirà la 17a Gran Festa en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita organitzat per l’AACIC-CorAvant sota el lema “Jo també sóc un As de Cors”.

Amb l’objectiu de donar suport a una malaltia que, tan sols a Catalunya, afecta actualment a unes 33.000 persones, majoritàriament infants i joves s’han organitzat un munt de tallers i activitats, com la ballada dels gegants o l’actuació dels grallers. També hi assistiran la ministra de defensa Carme Chacón i el periodista de TV3 Carles Prats que donaran el seu testimoni com a Asos de Cors.

Una vegada més, el mocador serà la clau de la solidaritat. Tothom pot participar comprant el mocador o regalant-lo per un preu de 6€. Amb el mocador solidari els nens fins a15 anys entraran gratuïtament a les atraccions, i a partir de 16 amb descompte. Qui vulgui conèixer aquesta malaltia de més a prop pot consultar la pàgina de facebook que es va crear per el Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites: “ Yo también soy un as de corazones”

Aquesta festa és possible gracies als voluntaris, i és per això que aquest any, coincidint amb l’Any Europeu del Voluntariat Social, l’ACCIC-CorAvant vol reconèixer públicament l’esforç de totes les persones que dediquen el seu temps i el seu esforç per contribuir a la transformació social. Catalunya compta amb més de 15.000 associacions actives, 2.500 fundacions i més de 600.000 persones voluntàries.

Afegeix un comentari nou