Els turons de Barcelona s'ompliran de solidaritat amb la Magic Line 2018

FCVS
Cartell de la Magic Line Barcelona 2018 Font: Magic Line Barcelona
La caminada és un esdeveniment esportiu de transformació social que promociona valors com la solidaritat o la inclusió
Imatge de dos participants en la Magic Line Font: Magic Line Barcelona
Les persones participants podran escollir un recorregut de 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km o 40 km.

Els turons de Barcelona s'ompliran de solidaritat amb la Magic Line 2018

FCVS

Resum: 

Els fons es destinaran a programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu per finançar projectes en benefici dels col·lectius més desfavorits.

El 25 de febrer tindrà lloc la cinquena edició de la Magic Line, una mobilització solidària pels turons de Barcelona amb l’objectiu de mobilitzar a la ciutadania en favor de les persones en situació vulnerable que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

La Magic Line 2018 incorpora com a principal novetat un recorregut de 25 km per a 1.500 persones des de Sant Boi de Llobregat. Aquest se suma als recorreguts de 40 km des de Can Cuiàs, 30 km des del Parc de les Aigües, 20 km des de Vallvidrera, 15 km des de l’Hospital Maternoinfantil SJD i 10 km des de les Fonts de Montjuïc.

Totes les persones participants acabaran a la plaça de la Catedral on, com cada any, es podran gaudir del concert 'Música per la inclusió' que en edicions anteriors ha posat damunt l’escenari artistes de renom.

La inscripció a la caminada es pot fer de manera online amb equips d'entre 5 i 20 persones, que s'hauran de posar un repte solidari per aconseguir abans de sortir a caminar. Així doncs, els equips inscrits faran accions de sensibilització i captació de fons com ara concerts, berenars, activitats esportives o espectacles per tal d'aconseguir la seva fita.

El 100% dels fons captats pels equips es destinarà als programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per finançar projectes d'atenció, cooperació i recerca per a persones en situació de sense llar o dependència, amb trastorn mental, gent gran i infants hospitalitzats.

Compra els productes de la Magic Line

El Mercat Social ha incorporat al seu catàleg de productes la samarreta, la llibreta i les capsetes de xocolatines de la Magic Line SJD per tal d'incrementar el ressò de la mobilització solidària de Sant Joan de Déu.

Aquests productes també es poden comprar a la Botiga Solidària online de Sant Joan de Déu.

Afegeix un comentari nou