Elsa Punset vol demostrar la Teoria de la Solidaritat

Elsa Punset vol demostrar la Teoria de la Solidaritat

Resum: 

Amb l'objectiu de fomentar la solidaritat i posar en valor la tascar de les persones que col·laboren d'una o altra manera en organitzacions no gobernamentals (ONG) neix la iniciativa SOMOS. Promoguda per l'Asociación Española de Fundrasing i d'altres 25 entitats, anima a tothom a participar en un experiment liderat per Elsa Punset.

SOMOS agrupa ONG com ara Save the Children, UNICEF, ACNUR, Creu Roja, la Fundació Josep Carreras, Intermón-Oxfam, Mans Unides i una vintena més d'entitats i compta amb la col·laboració d'Elsa Punset, escriptora, filòsofa i experta en intel·ligència social i emocional, que lidera la primera iniciativa de SOMOS: una mena d'experiment que necessita de la participació de tothom.

Aquest projecte et proposa participar en un experiment o investigació que pretén demostrar la Teoria de la Solidaritat, que afirma que els humans ajudem perquè som capaços de sentir i de posar-nos en la pell dels altres i que, a més a més, ajudar genera felicitat personal i col·lectiva.

Per demostrar aquesta teoria, han realitza a través de la seva plana web una enquesta a tothom qui ha volgut participar donant resposta a una sèrie de preguntes sobre actituds, valors, prioritats... Els resultats es donaran a conèixer el 8 de juny i ajudaran a realitzar un dels objectius fonamentals de SOMOS: fer créixer la solidaritat.

Durant els propers dies SOMOS se centrarà en aquesta investigació i analitzarà els resultats. Més endavant ja donarà a conèixer d'altres projectes o propostes.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou