En marxa una nova edició de la cursa Contra el Càncer

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

En marxa una nova edició de la cursa Contra el Càncer

FCVS

Resum: 

La prova de 5km, que es pot realitzar corrent o caminant, tindrà lloc el proper 21 de febrer a les 10 hores a la plaça de la Creu Alta de Sabadell.

Per cinquè any consecutiu, l'AECC de Catalunya organitza, junt amb d'altres entitats, institucions i empreses, una cursa solidària i benèfica contra el càncer pels carrers de Sabadell.

L'objectiu de la prova és mobilitzar la població, comunicar-los els valors de l'activitat física, trencar tabús sobre el càncer i recollir donatius per lluitar contra aquesta malaltia.

Es tracta d'una cursa popular, oberta a tothom, grans i petits, atletes professionals i aficionats, que s'ha convertit en un referent dins de les curses solidàries. Va començar el 2012 amb 1.400 participants, recollint prop de 9.000€ de donatiu, i ha anat creixent fins a la darrera edició, el 2015, on es van assolir els 2.500 participants i més de 12.500€ solidaris.

Inscripcions

Aquelles persones que estiguin interessades en participar poden fer les incripcions online o de manera presencial els dissabtes 23 i 30 de gener i 6, 13 i 20 de febrer, de 10 a 18 hores, al Centre Comercial Paddock Bulevard de Sabadell.
El preu és de 7 euros, 5 d'ells aniran destinats íntegrament a l'AECC i els altres 2 són per a despeses organitzatives.

També serà possible inscriure's el mateix dia de la cursa, el diumenge 21 de febrer, de 8:30 a 9:30, al Pavelló de Can Balsach, a la Plaça de la Creu Alta, sempre que quedin dorsals disponibles.

Sumant les quatre edicions anteriors, la cursa ha recaptat 43.500 euros gràcies a la participació de 7400 corredors.

Afegeix un comentari nou