Exposició fotogràfica dels presos de Quatre Camins al Centre Cultural Can Fabra

 Font:
Font:

Exposició fotogràfica dels presos de Quatre Camins al Centre Cultural Can Fabra

Resum: 

Un recull de fotografies fetes pels interns de Quatre Camins durant un taller d'imatge i creativitat s'exposen aquest dies a Can Fabra. L'exposició, que es completa amb altres activitats, es clourà el proper 3 de març amb una desfilada solidària.

Els anels de llibertat, les ganes de canvi, l’esperança de tornar a començar, els somnis… Tot això és el que transmet l’exposició “Cielo andante”, un recull de fotografíes fetes per presos del centre penitenciari Quatre Camins a partir del Taller d’Imatge i Creativitat.

L’exposició es pot veure des del 10 de febrer i fins el proper dimecres 3 de març al Centre Cultural Can Fabra, al barri de Sant Andreu de Barcelona. Organitzat pel Secretariat Diocesà de Pastoral Penitenciaària (SEPAP), amb el suport de Fundació Ared, l’exposició es clourà amb la 28ena Desfilada Solidària. Serà el proper 3 de març a les 19:30h i sortirà del mateix Centre Cultural Can Fabra. Comptarà amb la presentació de Judit Mascó, membre del Patronat de la Fundació Ared, i la periodista Sílvia Tarragona.

Altres actes completen la proposta entorn a aquesta temàtica. Una taula rodona sobre la prevenció del delicte juvenil celebrada el passat 16 de febrer, l'obra de teatre "Als dos costats de les reixes: dintre i fora" del grup Sant Pacià Teatre el proper divendres 19 de febrer, i la xerrdada “Testimonis” on hi participaran representants i voluntaris de diferents entitats i organitzacions que treballen per a la integració dels presos, el proper 22 de febrer a les 19:30h.

Afegeix un comentari nou