Lleida acull la VII Fira d’Entitats de Voluntariat Social

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Lleida acull la VII Fira d’Entitats de Voluntariat Social

FCVS

Resum: 

La FCVS organitza per setè any consecutiu la Trobada d’Entitats de Voluntariat Social per tal d’apropar la tasca de les entitats i el paper transformador del voluntariat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza, el proper 31 de març, la VII Fira d’Entitats de Voluntariat Social de Lleida. Gairebé una trenta d’entitats lleidatanes sortiran al carrer per apropar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la seva tasca i a la vegada, sobre el paper fonamental que té el voluntariat dins les entitats per tal que puguin seguir desenvolupant la seva activitat i ajudant a millorar la societat. D’aquesta manera, es vol fer valdre el paper de les persones voluntàries i agrair el seu compromís, generositat i eficiència. A més, les entitats animaran a la ciutadania a col·laborar en el seu dia a dia.

A partir de les 12.30 h i fins a les 20.00 h, el Carrer Major de Lleida (davant de la Catedral) acollirà la Fira, on, un any més, l’alumnat de 1r de Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural de l’Institut Ronda col·laborarà amenitzant-la. Els alumnes realitzaran diverses activitats i tallers amb l’objectiu de donar a conèixer els valors del voluntariat.

A les 17.00 h, els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Ronda realitzaran una flashmob. A més, les persones que assisteixin a la fira podran gaudir de les actuacions musicals del cantant Kenneth Batiste i dels grups musicals “L’ensemble” de l’Institut Lladonosa, Wait a Second i Ella nos vuelve decentes. Finalment es realitzarà un berenar popular amb xocolata i coca.

Per altra banda, al patí de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, es podrà visitar l’exposició “Ser Voluntari dóna fruits”. Aquesta mostra, estructurada en divuit panells explicatius, fa un repàs del treball que fa la FCVS, així com d’alguns dels àmbits del voluntariat social i la tasca que es pot fer com a voluntari o voluntària. En aquest sentit, a l’exposició tenen un paper essencial les persones voluntàries i usuàries, que expliquen en primera persona la seva experiència i com els ha canviat la vida el voluntariat.

Ja pots descarregar el cartell i el programa de la fira.

Afegeix un comentari nou