Femarec, 20 anys canviant el món

 Font:
Font:

Femarec, 20 anys canviant el món

Resum: 

Des de 1991 Femarec treballa amb l'objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat. Són precisament aquests valors els que han volgut reflectir les persones que en formen part al lipdub "20 anys canviant el món", que han realitzat amb motiu del 20è aniversari del projecte.

Les celebracions pels 20 anys de trajectòria de Femarec van començar amb un festival de música i conclouen amb la gravació i publicació del lipdub 20 anys canviant el món. El 16 de desembre de 2011 més de 250 persones, entre usuaris/àries i equip professional, es van reunir a l'antiga Fàbrica DAMM i van ballar i cantar al ritme de Crida dels Vuit. El resultat és el lipdub que pots veure aquí:Des de Femarec expliquen que el lipdub ofereix "una imatge fidel dels valors i la metodologia de treball de Femarec: tots i totes a una, amb creativitat i passió, fent de la integració la nostra raó de ser, de la tolerància front la diferència la nostra personalitat, de la solidaritat la nostra fita... Cridem, lluitem perquè el món canviï, suma't-hi!".

Durant aquests 20 anys Femarec ha ajudat a consolidar una ocupació estable i de qualitat a més de 140 persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental, des del seu Centre Especial de Treball, oferint serveis amb valor afegit i de qualitat a les empreses. A més, han ofert noves vies de formació i orientació a persones a l'atur i en situació de risc de marginació.

Afegeix un comentari nou