“On Fologüers”, una sèrie per promoure la normalització de la discapacitat

FCVS
Autor/a: 
Alba Pueyo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“On Fologüers”, una sèrie per promoure la normalització de la discapacitat

Autor/a: 
Alba Pueyo
FCVS

Resum: 

Es tracta d’una producció animada de vuit capítols que té per objectiu mostrar la realitat de les persones amb discapacitat tal i com és amb un to desenfadat i distès.

La Fundació ONCE impulsa “On Fologüers”, una sèrie animada per tal de normalitzar la discapacitat. Es tracta d’una producció que s’emet en castellà on apareixen joves amb i sense discapacitat mostrant com desenvolupen les seves vides en diferents entorns. Els protagonistes viuen diferents situacions a través de les quals es van coneixent les diferents barreres socials i arquitectòniques que les persones amb discapacitat han d’afrontar en el seu dia a dia.

D’aquesta manera, a cada capítol, d'una durada aproximada de cinc minuts, es reflecteix una denúncia constructiva amb un toc d’humor de situacions concretes amb les quals es troben les persones amb discapacitat. José Luís Martínez, director de la Fundació ONCE, assegura que cada episodi transmet amb un somriure “valors com la solidaritat, el compromís i la companyonia, que permeten aconseguir la inclusió de les persones amb discapacitat”.

A més, la producció d'alguns dels capítols compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i amb el del Ministeri d'Assumptes Exteriors i Cooperació en el marc del programa "Hablemos de Europa".

La sèrie s’emet als canals de Facebook, Twitter i Youtube de la Fundació ONCE. No obstant això, els episodis també són accessibles a través del seu portal web.

Afegeix un comentari nou