Fundació Cassià Just – Cuina Justa recapta 19.274 €

Fundació Cassià Just - Cuina Justa
Autor/a: 
Laura Tomé
Personal Cuina Justa Font: Fundació Cassià Just
Actualment l'impacte de la Covid 19 en l'estructura de la Fundació està sent tràgic. Font: Cuina Justa

Fundació Cassià Just – Cuina Justa recapta 19.274 €

Autor/a: 
Laura Tomé
Fundació Cassià Just - Cuina Justa

Resum: 

L'entitat pot fer tornar a la feina els seus 355 treballadors/es en situació d'ERTO.

La Fundació Cassià Just i la seva empresa d'economia social Cuina Justa s'han vist durament afectades per la situació de la Covid-19. L'aturada econòmica i la situació d'ERTO en què es troba la seva plantilla formada 355 treballadors/es, el 70% amb discapacitat, ha complicat extremadament la volta al treball.

Per aquest motiu, van crear una campanya de recaptació econòmica sol·licitant ajuda per a la compra de productes EPIs essencials per als seus empleats i poder reincorporar-los amb un acompanyament i treballant paral·lelament en el reforç personal a les seves famílies.

Gràcies a l'esforç de la Fundació i de les persones que es van assabentar de la situació han aconseguit arribar a recaptar 19.274 €. L'adquisició d'aquests comporta una despesa de 55 € al mes per treballador/a, la qual cosa suposava un cost extra per la Fundació.

Actualment l'impacte de la Covid 19 en l'estructura de la Fundació està sent tràgic, per la paralització total de l'activitat productiva i econòmica de Cuina Justa, i l'escenari a curt termini podria ser desolador posant en risc tots els 355 llocs de treball que s'han consolidat durant els darrers 25 anys.

La Fundació Cassià Just neix fa 25 anys i la seva empresa d'economia social Cuina Justa gestiona cuines d'empreses i escoles elaborant menús diaris, així com elaboracions de sandvitxos, amanides i plats per a la restauració, hostaleria, companyies aèries, a més de servei d'àpats per a esdeveniments alhora que genera un canvi social.

Afegeix un comentari nou